BUFETE IGNACIO FERNANDEZ, ABOGADOS ASOCIADOS, S.L.P. és una despatx d’advocats multidisciplinari especialitzat en l’àrea internacional, que té presència a més de 50 països gràcies a la creació de la seva pròpia xarxa de socis i col·laboradors. Tots els encàrrecs professionals es realitzen directament pels nostres professionals a Barcelona sense que els clients hagin de contactar amb els nostres associats ubicats als altres països.

 

L’acord assolit entre CLUSTER i BUFETE IGNACIO FERNANDEZ permet als socis poder dirigir-se directament al BUFETE per a qualsevol consulta, informe o treball internacional en totes les àrees: Contractació internacional (per tot tipus de contracte)/INCOTERMS; Fiscalitat internacional; Constitució de societats, filials, sucursals i Oficines de Representació a l’estranger; Reclamació de deutes a tercers internacionals; Règim duaner internacional/ Exportacions; Règim i mobilitat laboral a l’estranger i Prevenció de Riscos Laborals a nivell Internacional; Registre de drets de propietat industrial/intel·lectual a l’estranger i Procediments judicials/arbitrals internacionals.

 

Dins del marc de l’acord, BUFETE IGNACIO FERNANDEZ, ABOGADOS ASOCIADOS, S.L.P resoldrà gratuïtament l es primeres consultes bàsiques dels socis del CLUSTER; i pel que fa a Informes o encàrrecs professionals continuats, aplicarà una reducció d’un 25% en els seus honoraris per sol fet d’ostentar aquesta condició de soci.