Beauty Clúster Barcelona juntament amb l’agència InAfrica Strategy, organitza per primera vegada una missió comercial a Àfrica Occidental exclusiva per al sector Beauty. Costa d’Ivori i el Senegal, tenen des de fa anys un creixement econòmic amb una mitjana anual del 8% i s’estima que es mantindran amb poques variacions en els pròxims anys.

Aquest creixement, acompanyat d’una baixa saturació dels mercats en el sector de la cosmètica i perfumeria, fa d’Àfrica Occidental un enclavament perfecte per a generar noves oportunitats de negoci pareixis les empreses europees.

A QUI VA DIRIGIT?
A empreses del sector de la bellesa (cosmètica, perfumeria, laboratoris farmacèutics, empreses de haircare, wellness, higiene) interessades a entrar en el mercat africà: trobar distribuïdors, clients o proveïdors i a aquelles empreses que desitgin fer seguiment de contactes anteriors.

COM HO DESENVOLUPAREM?
La missió constarà d’una agenda individual amb enfocament total al sector de la bellesa, desenvolupada per i per a empreses del sector amb el suport d’experts locals amb experiència acreditada i coneixement específic.

AGENDA INDIVIDUAL
L’agència InAfrica Strategy elaborarà una agenda de reunions individualitzada per a cada participant. Cada empresa haurà d’indicar la tipologia de contactes que necessita per a poder


DATES
09 juny: Viatge Barcelona – Costa d’Ivori
10 juny: Visites Costa d’Ivori
11 de juny: Visites Costa d’Ivori + Vol al Senegal
12 de juny: Visites Senegal
13 de juny: Visites Senegal i fi de la missió

PREU

Empreses associades: 1 país: 950€ + IVA / 2 països: 1900€ + IVA

Inclou:
Agenda Individual
Suport pre i durant de l’equip del clúster

No Inclou:
Bitllets d’avió
Dietes
Transport
Altres

SOBRE INAFICA STRATEGY
Inafrica Strategy és una agència de consultoria amb dilatada experiència a Àfrica Occidental l’objectiu de la qual és facilitar als seus clients totes les eines necessàries perquè aquests puguin desenvolupar eficaçment els seus negocis en els mercats africans.