OBERTA PRESENTACIÓ D’ABSTRACTS

 

El Beauty Clúster Barcelona organitza el Hair Care International Congress (Barcelona, 2019) amb l’objectiu de convertir-se en un fòrum de referència de coneixement del sector capil·lar.

El congrés tindrà lloc el pròxim 26 de setembre, on es tractaran les següents temàtiques:

  • Innovació científica (biologia, recerca, estat de l’art, etc…)
  • Actius i conservants
  • Tecnologia (Eficàcia, claims, aparatología, devices, etc.)
  • Tendències i mercat (productes naturals, tendències internacionals, textures, etc.)

El Hair Care International Congress constarà d’una zona d’exposició de pòsters científics amb els últims avanços amb aplicació al sector. Per aquest motiu, actualment es troba oberta la convocatòria de presentació d’abstracts fins el dia 31 de maig.

En cas que tingueu una tecnologia, coneixement o innovació rellevant en el camp de la ciència capil·lar i voleu contribuir amb una presentació no comercial de la vostra recerca, innovació, etc. ja podeu presentar el vostre abstract (que serà avaluat per un comitè d’experts científics del Beauty Clúster Barcelona). Els autors dels abstracts més innovadors, tindràn la possibilitat de realitzar una presentació oral de la seva investigació durant el congress.

Si estàs interessat/da en participar presentant la teva investigació, consulta les condicions i directrius per preparar el teu abstract en: ABSTRACT GUIDELINES

Per a qualsevol dubte, pots enviar la teva consulta a: innovacio@beautyclusterbarcelona.com